NACİYE SUNA OKTAY TEKİN ANAOKULU
Barbaros Mahallesi 134/1 Sokak Yeni PTT Arkası İskenderun/HATAY

VİZYON

Çalışanlarının karşılıklı samimiyet, sevgi, saygı çerçevesinde sorumluluklarını işbirliği ile yerine getirdikleri; Çevresiyle birlikte, günün şartlarına uygun olarak Eğitim-Öğretim etkinliklerinde gerekli olan fiziki ve teknolojik alt yapının tamamlandığı bir okul ortamında; Öğrencilerimizi, Milli ve Kültürel değerlere bağlı, yenilik ve değişime açık, araştıran, sorgulayan, kendisi ve yaşadığı toplumun gelişimi için çalışan bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizi; Türkçeyi doğru ve akıcı bir şekilde kullanan, düşünüp sorgulayabilen, boş zamanlarında kendilerine ve topluma yararlı aktivitelerde bulunabilen, ve kendini geliştirmeyi davranış haline getiren, kendisine hedefler ve idealler belirlemiş, yeniliklere açık, toplum kurallarına uyan, topluma yaralı, başarılı bir insan olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

1-BEYAZ BAYRAK 2-TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ İL İKİNCİSİ 3-TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ 4-BESLENME DOSTU OKUL 5-COMENİUS PROJESİ

İKİLİ

07.40-12.30 12.40-17.30

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İskenderun ilçe merkezinde yer almaktadır. Okulumuz il merkezine 60 km. uzaklıktadır.

Barbaros Mah. 134/1 Sokak (Yeni PTT arkası ) İskenderun/HATAY

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında, özellikle açık havada çocukları harekete teşvik edecek etkinlikler planlanmaktadır.

Beslenme Dostu Okul Projesi

Comenius Projesi